Tandzorg Leuken: uw tandartspraktijk in Weert

Circa 95% van alle Nederlanders geeft aan veel waarde te hechten aan een mooi en gezond gebit. Toch zijn we lang niet allemaal tevreden over ons eigen gebit. Ongezond/zoet eten en een slecht onderhoud zijn hier vaak de schuldigen van. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel want voorkomen is beter dan genezen. Tandzorg Leuken is zich maar al te goed bewust van het belang van een gezond en stralend gebit en stelt dan ook alles in het werk om patiënten zo tevreden mogelijk de deur uit te laten lopen. Dit proberen we te bewerkstelligen met behulp van ons enthousiaste, gedreven team van medewerkers en alle kennis en kunde die aanwezig is binnen de praktijk. Overigens ontvangt u van ons enkele dagen voor uw afspraak een e-mail of sms om u te herinneren aan uw afspraak.

Bekijk ook de foto's van onze praktijk.

Soorten behandelingen

U kunt bij Tandzorg Leuken terecht voor reguliere controles, waarbij tijdens de controle niet alleen naar de gezondheid van uw gebit wordt gekeken, maar ook aandacht aan uw tandvlees wordt geschonken en u eventueel doorverwezen kunt worden naar onze mondhygiëniste. Deze is gespecialiseerd in het voorkomen van aandoeningen aan uw gebit en tandvlees, waaronder ontstekingen aan het tandvlees of gaatjes in kiezen en/of tanden. Tandzorg Leuken is verder gespecialiseerd in

U kunt bij onze praktijk ook terecht om uw tanden te laten bleken. Daarnaast is het belangrijk van jongs af aan de tandarts te bezoeken zodat deze spelenderwijs de kinderen kan laten wennen aan regelmatig bezoek aan de tandarts. Voorkomen is beter dan genezen, daarom vinden onze tandartsen het belangrijk kinderen goede poets- voedingsinstructies te geven om schade in de toekomst voor te zijn. Één van onze tandartsen is zelfs gespecialiseerd in omgang met (en eventuele angst bij) kinderen.

Contacteer ons

  • Wilt u zich als nieuwe patiënt aanmelden bij onze praktijk? U kunt zich online inschrijven.
  • Wilt u als bestaande klant een afspraak maken? Gebruik dan ons afsprakenformulier of bel meteen naar 0495 - 200 011.
  • Heeft u een andere vraag? Gebruik dan ons contactformulier.
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen