Prothese

Wanneer uw tanden moeten worden vervangen en dit niet mogelijk is aan de hand van een kroon of brug met of zonder implantaat, dan komt u wellicht in aanmerking voor een gebitsprothese. Het verschil met implantaten is dat een prothese wel uit de mond kan worden genomen, terwijl dit bij een brug of kronen op implantaat niet mogelijk is.

Gebitsprothese in Weert

Bij Tandzorg Leuken kunst u een kunstgebit laten maken. Wij maken graag met u een afspraak zodat een van onze gespecialiseerde tandartsen kan kijken wat deze voor u kan betekenen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0495-200011 of u vult het contactformulier op deze site in. We zien u graag verschijnen!

Wat zijn de kosten van een gebitsprothese?

De prijs van een gebitsprothese bij Tandzorg Leuken is niet zo even te noemen. Deze is namelijk afhankelijk van de grootte en het soort prothese. Wanneer een gebitsprothese uit slechts een aantal tanden bestaat zal deze minder duur zijn dan wanneer het halve gebit moet worden vervangen. Wanneer u voor een frameprothese gaat zal deze duurder zijn dan een plaatsprothese. De kosten kunnen dus uiteen lopen. Daarnaast speelt ook uw verzekering uiteraard een rol. De ene verzekering heeft weer andere regels omtrent gebitsprotheses dan de andere. U kunt daarom het beste even contact opnemen met uw verzekering wanneer u hier vragen over heeft.

Voor vragen omtrent de procedure van het laten maken van een kunstgebit neemt u contact met ons op. Via onderstaande formulieren kunt u meteen een afspraak maken of u inschrijven als nieuwe patiënt.

Inschrijven (Nieuwe klant)
Afspraak maken (Bestaande klant)
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, is Tandzorg Leuken gesloten t/m zondag 5 april. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Dan zullen wij contact met u opnemen om deze te wijzigen.
Voor spoedgevallen en het maken/wijzigen van afspraken kunt u contact opnemen via 0495-200011.

Tandzorg Oranjeplein, gevestigd op Nassaulaan 3 in Weert, zal de spoedgevallen waarnemen. U kunt hen bereiken op het bovengenoemde telefoonnummer.

Wij hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Leuken