Prothese

Wanneer uw tanden moeten worden vervangen en dit niet mogelijk is aan de hand van een kroon of brug met of zonder implantaat, dan komt u wellicht in aanmerking voor een gebitsprothese. Het verschil met implantaten is dat een prothese wel uit de mond kan worden genomen, terwijl dit bij een brug of kronen op implantaat niet mogelijk is.

Gebitsprothese in Weert

Bij Tandzorg Leuken kunst u een kunstgebit laten maken. Wij maken graag met u een afspraak zodat een van onze gespecialiseerde tandartsen kan kijken wat deze voor u kan betekenen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0495-200011 of u vult het contactformulier op deze site in. We zien u graag verschijnen!

Wat zijn de kosten van een gebitsprothese?

De prijs van een gebitsprothese bij Tandzorg Leuken is niet zo even te noemen. Deze is namelijk afhankelijk van de grootte en het soort prothese. Wanneer een gebitsprothese uit slechts een aantal tanden bestaat zal deze minder duur zijn dan wanneer het halve gebit moet worden vervangen. Wanneer u voor een frameprothese gaat zal deze duurder zijn dan een plaatsprothese. De kosten kunnen dus uiteen lopen. Daarnaast speelt ook uw verzekering uiteraard een rol. De ene verzekering heeft weer andere regels omtrent gebitsprotheses dan de andere. U kunt daarom het beste even contact opnemen met uw verzekering wanneer u hier vragen over heeft.

Voor vragen omtrent de procedure van het laten maken van een kunstgebit neemt u contact met ons op. Via onderstaande formulieren kunt u meteen een afspraak maken of u inschrijven als nieuwe patiënt.

Inschrijven (Nieuwe klant)
Afspraak maken (Bestaande klant)
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo 13:00 - 16:45
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

In verband met het corona virus zullen de nodige maatregelen genomen worden in onze praktijk waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Mondzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en/of mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk.
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Helaas is het gebruik van onze sanitaire voorziening niet mogelijk.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met Covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan twee weken geleden genezen bent verklaard.
- Symptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om u de mondzorg te kunnen geven die u van ons gewend bent. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.
We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken