Gebitsbeschermer Weert

Een gebitsbeschermer biedt tanden en kiezen bescherming tijdens het sporten. Een klap of stoot op het gebit kan behoorlijke beschadiging teweeg brengen. Om dit weer te herstellen is een moeilijke en kostbare behandeling nodig. Een gebitsbeschermer is een relatief goedkope en goede manier om het risico van schade aan het gebit te verminderen.

In samenwerking met uw tandarts maakt Heltzel Tandtechniek individueel vervaardigden gebitsbeschermers. Deze zijn in verschillende uitvoeringen en prijsklassen te verkrijgen. De gebitsbeschermer is te maken in alle kleuren. Bijv. je clubkleur(en). Voor meer informatie vraag de folder aan de balie- assistente.

Gebitsbeschermers en sporten

Gebitsbeschermers zijn vooral bedoeld voor bepaalde sporten waarbij het risico wordt gelopen dat sporters schade oplopen aan het gebit. Denk bijvoorbeeld aan hockey, rugby, boksen en karate, maar ook aan voetbal of basketbal .Er kan ernstige schade aan uw gebit ontstaan. In sommige gevallen valt er nog wat te redden, maar kunnen kosten die hieraan verbonden zitten behoorlijk hoog oplopen. In het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat de schade helemaal niet meer te repareren blijkt, waardoor u uw hele leven blijft zitten met een beschadigd gebit. Dit wil natuurlijk niemand en daarom is het zeer aan te raden tijdens bepaalde sporten een gebitsbeschermer te dragen. Bij sommige sporten is het zelfs verplicht.

Gebitsbeschermer bij tandenknarsen

Ook voor mensen die tandenknarsen tijden hun slaap is het belangrijk een gebitsbeschermer te laten maken. Chronisch tandenknarsen is erg slecht voor uw gebit en voor uw kaakgewricht en is het zéér aan te raden om een gebitsbeschermer te laten maken.

Gebitsbeschermer tandarts in Weert

Bent u op zoek naar een gebitsbeschermer bij een tandarts en komt u uit (de buurt van) Weert? Dan bent u bij Tandzorg Leuken aan het juiste adres. Ons samenwerkingsverband met Heltzel Tandtechniek stelt ons in staat een op maat gemaakte professionele gebitsbeschermer te leveren aan iedereen. Wilt u deze graag in de kleuren van uw sportclub? Ook dat is mogelijk. Aan de hand van een afspraak zullen wij een gebitsbeschermer voor u maken die precies aansluit op al uw wensen.

Afspraak maken/vragen?

Wilt u een afspraak maken bij Tandzorg Leuken voor het laten aanmeten van een gebitsbeschermer of bent u gewoon nog op zoek naar (extra) informatie? Neem gerust contact met ons op. Weet u al wat u nodig heeft? Maak dan meteen een afspraak of schrijf u in als nieuwe patiënt aan onze praktijk:

Inschrijven (Nieuwe klant)
Afspraak maken (Bestaande klant)
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, is Tandzorg Leuken gesloten t/m zondag 5 april. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Dan zullen wij contact met u opnemen om deze te wijzigen.
Voor spoedgevallen en het maken/wijzigen van afspraken kunt u contact opnemen via 0495-200011.

Tandzorg Oranjeplein, gevestigd op Nassaulaan 3 in Weert, zal de spoedgevallen waarnemen. U kunt hen bereiken op het bovengenoemde telefoonnummer.

Wij hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Leuken