Gebitsbeschermer Weert

Een gebitsbeschermer biedt tanden en kiezen bescherming tijdens het sporten. Een klap of stoot op het gebit kan behoorlijke beschadiging teweeg brengen. Om dit weer te herstellen is een moeilijke en kostbare behandeling nodig. Een gebitsbeschermer is een relatief goedkope en goede manier om het risico van schade aan het gebit te verminderen.

In samenwerking met uw tandarts maakt Heltzel Tandtechniek individueel vervaardigden gebitsbeschermers. Deze zijn in verschillende uitvoeringen en prijsklassen te verkrijgen. De gebitsbeschermer is te maken in alle kleuren. Bijv. je clubkleur(en). Voor meer informatie vraag de folder aan de balie- assistente.

Gebitsbeschermers en sporten

Gebitsbeschermers zijn vooral bedoeld voor bepaalde sporten waarbij het risico wordt gelopen dat sporters schade oplopen aan het gebit. Denk bijvoorbeeld aan hockey, rugby, boksen en karate, maar ook aan voetbal of basketbal .Er kan ernstige schade aan uw gebit ontstaan. In sommige gevallen valt er nog wat te redden, maar kunnen kosten die hieraan verbonden zitten behoorlijk hoog oplopen. In het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat de schade helemaal niet meer te repareren blijkt, waardoor u uw hele leven blijft zitten met een beschadigd gebit. Dit wil natuurlijk niemand en daarom is het zeer aan te raden tijdens bepaalde sporten een gebitsbeschermer te dragen. Bij sommige sporten is het zelfs verplicht.

Gebitsbeschermer bij tandenknarsen

Ook voor mensen die tandenknarsen tijden hun slaap is het belangrijk een gebitsbeschermer te laten maken. Chronisch tandenknarsen is erg slecht voor uw gebit en voor uw kaakgewricht en is het zéér aan te raden om een gebitsbeschermer te laten maken.

Gebitsbeschermer tandarts in Weert

Bent u op zoek naar een gebitsbeschermer bij een tandarts en komt u uit (de buurt van) Weert? Dan bent u bij Tandzorg Leuken aan het juiste adres. Ons samenwerkingsverband met Heltzel Tandtechniek stelt ons in staat een op maat gemaakte professionele gebitsbeschermer te leveren aan iedereen. Wilt u deze graag in de kleuren van uw sportclub? Ook dat is mogelijk. Aan de hand van een afspraak zullen wij een gebitsbeschermer voor u maken die precies aansluit op al uw wensen.

Afspraak maken/vragen?

Wilt u een afspraak maken bij Tandzorg Leuken voor het laten aanmeten van een gebitsbeschermer of bent u gewoon nog op zoek naar (extra) informatie? Neem gerust contact met ons op. Weet u al wat u nodig heeft? Maak dan meteen een afspraak of schrijf u in als nieuwe patiënt aan onze praktijk:

Inschrijven (Nieuwe klant)
Afspraak maken (Bestaande klant)
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo 13:00 - 16:45
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

In verband met het corona virus zullen de nodige maatregelen genomen worden in onze praktijk waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Mondzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en/of mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk.
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Helaas is het gebruik van onze sanitaire voorziening niet mogelijk.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met Covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan twee weken geleden genezen bent verklaard.
- Symptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om u de mondzorg te kunnen geven die u van ons gewend bent. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.
We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken