Tandartscontrole

Voor tandartscontrole kunt u in Weert bij Tandzorg Leuken terecht. De tandartscontrole wordt door onze tandartsen periodiek uitgevoerd. U bepaalt zelf hoe vaak u voor controle bij ons in de praktijk komt. We adviseren om minimaal twee keer per jaar voor de tandartscontrole langs te komen.

Hoe gaat de tandartscontrole bij Tandzorg Leuken in zijn werk?

De tandartscontrole bij Tandzorg Leuken is een periodieke controleafspraak. U komt bij ons langs, neemt plaats in de comfortabele ligstoel, en de tandarts bekijkt uw gebit. Hij vraagt naar uw eventuele klachten en speurt met hulpmiddelen uw gebit af op zoek naar gaatjes. Ook kijkt de tandarts in uw dossier om te zien of oude vullingen wellicht aan vervanging toe zijn en of het nodig is om uit voorzorg een foto van uw gebit te maken. Met de periodieke tandartscontrole wordt uw gebit tijdig gecontroleerd, om snel te handelen als er gaatjes of andere gebreken zijn. Zo wordt voorkomen dat eventuele gaatjes voor ontstekingen kunnen zorgen en de tand of kies onnodig beschadigt. De controle wordt afgesloten met het reinigen van uw gebit. Tandplak wordt hierbij met hulp van de tandartsassistent verwijderd, zodat uw gebit weer glanst en u weer straalt!

De tandartscontrole duurt veelal tussen de vijf en tien minuten. U staat dus snel weer buiten!

Afspraak maken

Voor uw periodieke tandartscontrole in Weert maakt u eerst een afspraak via onderstaand formulier. Nog geen patiënt bij ons? Gebruik dan het inschrijfformulier:

Inschrijven (Nieuwe klant)
Afspraak maken (Bestaande klant)
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, is Tandzorg Leuken gesloten t/m zondag 5 april. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Dan zullen wij contact met u opnemen om deze te wijzigen.
Voor spoedgevallen en het maken/wijzigen van afspraken kunt u contact opnemen via 0495-200011.

Tandzorg Oranjeplein, gevestigd op Nassaulaan 3 in Weert, zal de spoedgevallen waarnemen. U kunt hen bereiken op het bovengenoemde telefoonnummer.

Wij hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Leuken