Inschrijven bij Tandzorg Leuken?

U kunt zich bij Tandzorg Leuken zorgeloos inschrijven. Ook wanneer u overstapt van tandarts. Daarnaast worden alle rekeningen door ons rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd; bij ons zit u als patiënt dus niet in de papierwinkel verwikkeld.

We streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Daarom kunt u, ook als nieuwe patiënt, meestal binnen een week terecht. Ook tijdens de overstap een gezond gebit!

Gebruik onderstaand formulier om u in te schrijven bij onze tandartspraktijk. Voor het overstappen hebben wij alleen uw NAW-gegevens nodig (naam, adres en woonplaats). Uw verzekeringsgegevens en BSN-informatie halen wij op bij uw huidige tandarts. Hier hoeft u zelf dus niet achteraan te gaan. Uw gegevens worden op vertrouwelijke wijze en volgens de wet bescherming persoonsgegevens behandeld.

Vul onderstaand formulier in om over te stappen van tandarts en/of u in te schrijven bij Tandzorg Leuken. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u als bestaande patiënt een afspraak maken? Gebruik dan het afsprakenformulier.

Nieuwe patiënten melden zich hier aan:

Persoonsgegevens
Geslacht
Adresgegevens
Overige informatie
Gewenste locatie
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, is Tandzorg Leuken gesloten t/m zondag 5 april. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Dan zullen wij contact met u opnemen om deze te wijzigen.
Voor spoedgevallen en het maken/wijzigen van afspraken kunt u contact opnemen via 0495-200011.

Tandzorg Oranjeplein, gevestigd op Nassaulaan 3 in Weert, zal de spoedgevallen waarnemen. U kunt hen bereiken op het bovengenoemde telefoonnummer.

Wij hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Leuken