Over Tandzorg Leuken

U kunt bij Tandzorg Leuken terecht voor goede tandheelkundige zorg en behandelingen, welke worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Bij ons staan de mogelijkheden en wensen van en voor u als patiënt centraal.

Binnen onze praktijk zijn er verschillende medewerkers werkzaam, zodat wij onze tandheelkundige zorgverlening zoveel mogelijk binnen de eigen praktijk kunnen uitvoeren. Indien nodig kunnen wij u ook doorverwijzen naar een van onze samenwerkingspartners. Binnen onze praktijk zijn de volgende medewerkers werkzaam:

  • Verschillende tandartsen
  • Een mondhygiënist
  • Meerdere tandartsassistentes
  • Een (paro)preventie-assistente
  • Balieassistentes
  • Praktijkmanager

Belangrijk: In Nederland is er een groot tekort aan zorgprofessionals, ook in de tandheelkunde. Bij Tandzorg Oranjeplein & Tandzorg Leuken werken daardoor ook niet-Nederlandse tandartsen. Onze behandelaars voldoen echter aan alle eisen die de Nederlandse wetgeving voorschrijft en bezitten alle diploma's en documenten om hier hun vak met plezier en passie uit te kunnen oefenen. In een multi-culturele samenleving is een gemêleerd team van professionals niet meer weg te denken.

Meer informatie over ons team? Bekijk dan het volledige team

Optimale mondgezondheid

De gezondheid van onze mond en ons gebit is verbonden aan onze algemene gezondheid. Tandzorg Leuken streeft ernaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken én te behouden.

Samen met u gaan we in gesprek over uw wensen, om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Daarbij proberen we u altijd de best mogelijke begeleiding aan te bieden. U kunt via ons direct terecht bij de parodontoloog, preventie-assistente of mondhygiëniste. Tevens kunt u altijd direct voor de deur parkeren.

Controle en preventie

Wij proberen tegenwoordig om afspraken voor de periodieke controle zoveel mogelijk te combineren met een afspraak bij de preventie-assistente. De preventie-assistente reinigt uw gebit, maakt uw gebit klaar voor de periodieke controle en geeft daarnaast voorlichting en instructies over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen. Lees meer informatie over de werkzaamheden van de preventie-assistent.

Meer informatie over onze behandelingen en werkwijze? Bekijk dan onze diensten.

Ingeschreven in het kwaliteitsregister

Tandzorg Leuken staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging KNMT. Dat betekent dat wij onze kennis toetsbaar op peil houden en hiermee voldoen aan de door de beroepsgroep vooropgestelde richtlijnen en normen.

Openingstijden & afspraken

Onze praktijk is vanaf 01-03-2021 geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 08:00 tot 17.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 12.30 uur en van 13.15 - 16.45 uur. U kunt dan ook contact opnemen om een afspraak te maken.

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. De praktijkkosten worden in rekening gebracht en lopen op naarmate de niet nagekomen afspraak langer is.

Meer weten?
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo 13:00 - 16:45
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

In verband met het corona virus zullen de nodige maatregelen genomen worden in onze praktijk waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Mondzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en/of mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk.
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Helaas is het gebruik van onze sanitaire voorziening niet mogelijk.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met Covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan twee weken geleden genezen bent verklaard.
- Symptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om u de mondzorg te kunnen geven die u van ons gewend bent. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.
We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken