Over Tandzorg Leuken

U kunt bij Tandzorg Leuken terecht voor goede tandheelkundige zorg en behandelingen, welke worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Bij ons staan de mogelijkheden en wensen van en voor u als patiënt centraal.

Binnen onze praktijk zijn er verschillende medewerkers werkzaam, zodat wij onze tandheelkundige zorgverlening zoveel mogelijk binnen de eigen praktijk kunnen uitvoeren. Indien nodig kunnen wij u ook doorverwijzen naar een van onze samenwerkingspartners. Binnen onze praktijk zijn de volgende medewerkers werkzaam:

  • Vier tandartsen
  • Een mondhygiënist
  • Een parodontoloog
  • Twee tandartsassistenten
  • Een preventie-assistente.

Belangrijk: In Nederland is er een groot tekort aan zorgprofessionals, ook in de tandheelkunde. Bij Tandzorg Oranjeplein & Tandzorg Leuken werken daardoor ook niet-Nederlandse tandartsen. Onze behandelaars voldoen echter aan alle eisen die de Nederlandse wetgeving voorschrijft en bezitten alle diploma's en documenten om hier hun vak met plezier en passie uit te kunnen oefenen. In een multi-culturele samenleving is een gemêleerd team van professionals niet meer weg te denken.

Meer informatie over ons team? Bekijk dan het volledige team

Optimale mondgezondheid

De gezondheid van onze mond en ons gebit is verbonden aan onze algemene gezondheid. Tandzorg Leuken streeft ernaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken én te behouden.

Samen met u gaan we in gesprek over uw wensen, om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Daarbij proberen we u altijd de best mogelijke begeleiding aan te bieden. U kunt via ons direct terecht bij de parodontoloog, preventie-assistente of mondhygiëniste. Tevens kunt u altijd direct voor de deur parkeren.

Controle en preventie

Wij proberen tegenwoordig om afspraken voor de periodieke controle zoveel mogelijk te combineren met een afspraak bij de preventie-assistente. De preventie-assistente reinigt uw gebit, maakt uw gebit klaar voor de periodieke controle en geeft daarnaast voorlichting en instructies over hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen. Lees meer informatie over de werkzaamheden van de preventie-assistent.

Meer informatie over onze behandelingen en werkwijze? Bekijk dan onze diensten.

Ingeschreven in het kwaliteitsregister

Tandzorg Leuken staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging KNMT. Dat betekent dat wij onze kennis toetsbaar op peil houden en hiermee voldoen aan de door de beroepsgroep vooropgestelde richtlijnen en normen.

Openingstijden & afspraken

Onze praktijk is op maandag t/m vrijdag geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 tot 16:30 uur, en op woensdag en vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag zijn wij tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt dan ook contact opnemen om een afspraak te maken. Wij zijn tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15 uur) telefonisch niet bereikbaar. U kunt dan wel ons inschrijfformulier of afsprakenformulier gebruiken.

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. De praktijkkosten worden in rekening gebracht en lopen op naarmate de niet nagekomen afspraak langer is.

Meer weten?
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, is Tandzorg Leuken gesloten t/m zondag 5 april. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Dan zullen wij contact met u opnemen om deze te wijzigen.
Voor spoedgevallen en het maken/wijzigen van afspraken kunt u contact opnemen via 0495-200011.

Tandzorg Oranjeplein, gevestigd op Nassaulaan 3 in Weert, zal de spoedgevallen waarnemen. U kunt hen bereiken op het bovengenoemde telefoonnummer.

Wij hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Leuken