Samenwerking met Anders en ZorgSom

Wij geven u in onze praktijk graag goede zorg en alle aandacht. Daarom hebben wij het versturen van onze rekeningen en inzicht in vergoedingen uitbesteed aan betrouwbare en professionele bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd: Infomedics en ZorgSom.  Meer informatie over zorgsom onder aan deze pagina.  

Over Anders

anders logoWij hebben de facturatie aan mijnAndersnota.nl uitbesteed zodat wij meer tijd aan uw zorg kunnen besteden. Anders verstuurt onze facturen per e-mail en u betaalt uw eigen bijdrage aan hen. Indien een patiënt het factuurbedrag niet in één keer kan betalen, biedt Anders een gratis betalingsregeling aan. U kunt ook (tijdelijk) uitstel van betaling aanvragen. Bij Anders krijgt u dus ruim de tijd om de factuur te voldoen en wordt u altijd netjes en correct behandeld.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)85 273 49 79

ZorgSom: inzicht in vergoedingen door verzekeringen

Zowel praktijk als patiënt hebben behoefte aan meer duidelijkheid over de kosten van een behandeling. Wij krijgen dankzij ZorgSom inzicht in de vergoedingen die een patiënt vanuit de basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen krijgt en kunnen onze patiënten hierover inlichten.

Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 17:00
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo Gesloten
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:00) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

Vanwege de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het coronavirus, is Tandzorg Leuken gesloten t/m zondag 5 april. Heeft u een afspraak staan in deze periode? Dan zullen wij contact met u opnemen om deze te wijzigen.
Voor spoedgevallen en het maken/wijzigen van afspraken kunt u contact opnemen via 0495-200011.

Tandzorg Oranjeplein, gevestigd op Nassaulaan 3 in Weert, zal de spoedgevallen waarnemen. U kunt hen bereiken op het bovengenoemde telefoonnummer.

Wij hopen op uw begrip.

Team Tandzorg Leuken