Tandartspraktijk Weert

Tandartspraktijk in Weert met kwaliteit

Het bieden van een hoge kwaliteit staat bij Tandzorg Leuken hoog in het vaandel. Een gezond gebit is erg belangrijk en het is ons doel om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen. Dit vergt de nodige precisie en toewijding. Samen stelt het team van onze tandartspraktijk dan ook alles in staat hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Zo staan wij onder andere ingeschreven in het kwaliteitsregister van KNMT, onze beroepsvereniging. Op deze manier waarborgen wij dat onze kennis op toetsbare wijze op peil wordt gehouden.

Over Tandzorg Leuken

Tandzorg Leuken is in 2019 opgericht door een samenwerking tussen tandarts Vissers en tandarts Smeets, wie al meer dan 35 jaar een begrip is in Weert en omstreken. Ook de patiënten van Tandartspraktijk Eijk uit Weert zijn overgenomen door Tandzorg Leuken. Naast de tandartsen bestaat het team uit enthousiaste medewerkers zoals een mondhygiënist, een praktijkmanager en administratief medewerker. Bekijk hier het volledige team.

Behandelingsmogelijkheden binnen onze tandartspraktijk in Weert

Heeft u specifieke klachten aan uw gebit of bent u gewoon op zoek naar een (nieuwe) tandarts bij u in de buurt? Bij Tandzorg Leuken bent u van harte welkom. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor controle en het onderhouden van uw gebit. Daarnaast beschikken wij over een mondhygiëniste die gespecialiseerd is in het voorkomen van schade aan uw tanden en tandvlees. Ook wanneer u uw tanden wilt laten bleken bent u bij ons aan het juiste adres. Een compleet overzicht van onze behandelingsmogelijkheden en diensten vindt u terug op onze site.

  • Klik hier om u in te schrijven voor onze tandartspraktijk.
  • Klik hier om een vraag te stellen of specifieke informatie op te vragen.
  • Klik hier om een afspraak te maken.
Openingstijden
MaandagMa 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
DinsdagDi Gesloten
WoensdagWo 13:00 - 16:45
DonderdagDo Gesloten
VrijdagVr 8:00 - 12:30 13:00 - 16:45
ZaterdagZa Gesloten
ZondagZo Gesloten

Telefonisch bereikbaarheid
Ma t/m Do 8:00 -16:30 uur
Vr 8:00 uur - 12:00 uur
Tijdens onze lunchpauze (12:30 - 13:15) zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Tandzorg Leuken
Sint Jobplein 10
6004 JZ Weert

info@tandzorgleuken.nl
0495 - 200 011

Gecertificeerde tandartsen

Belangrijke mededeling

Beste patiënt,

In verband met het corona virus zullen de nodige maatregelen genomen worden in onze praktijk waardoor de mondzorg er voor u wellicht anders uit zal zien dan u van ons gewend bent.

In de praktijk hanteren wij al jaren de nodige hygiëneprotocollen. Deze hebben wij nu aangevuld met de richtlijnen van het RIVM en de aanvullende protocollen die wij van de Mondzorgkoepels hebben ontvangen. Dit doen we om zowel u als onze medewerkers goed te beschermen. De volgende aanpassingen hebben wij doorgevoerd:
- Onze agendaplanning zal aangepast worden. Er zal meer tijd tussen patiënten in gepland worden. Dit doen we om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer zitten.
- Bij onze balie is een streep getrokken om 1,5 meter afstand van de balie te kunnen houden.
- Afspraken zullen bevestigd worden per mail of sms (geen afsprakenkaartjes).
- De behandelaars zullen naast de gebruikelijke bescherming bij behandelingen een spatscherm en/of mutsje dragen.

Wat wij van u vragen;
- Wij verzoeken u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk.
- Wij vragen u om uw handen te desinfecteren bij de ingang.
- Helaas is het gebruik van onze sanitaire voorziening niet mogelijk.
- Bij sommige behandelingen zullen we u vragen om van tevoren te spoelen met een oplossing van waterstofperoxide. Dit zorgt voor de reductie van mondbacteriën.
- Wij zullen bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst de nodige vragen stellen om te beslissen of wij u mogen behandelen.
- Doordat wij de behandelaars nu over onze 2 locaties verdelen kan het zijn dat u wellicht in overleg op de andere locatie terecht komt.

Tevens vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:
- Besmet bent met Covid-19 (of uw huisgenoten) of minder dan twee weken geleden genezen bent verklaard.
- Symptomen hebt passend bij Covid-19 (of uw huisgenoten).
- Een verhoogde kans op besmetting heeft, bv woonachtig in een verpleeghuis.

Met al deze maatregelen zijn wij er van overtuigd dat we u en onze medewerkers voldoende bescherming kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om u de mondzorg te kunnen geven die u van ons gewend bent. Uiteraard blijft het uw eigen beslissing en verantwoordelijkheid om onze praktijk te bezoeken.
We vragen u om alleen naar onze praktijk te komen, zonder begeleiding.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Blijf gezond en tot snel,

Team Tandzorg Oranjeplein en Leuken